Pengenalan Download Borang Pinjaman Peribadi

Pemohon-pemohon boleh memuaturun borang permohonan pinjaman peribadi melalui halaman ini. Tidak semua borang boleh dimuatnaik melalui halaman ini. Sesetengah bank dan koperasi memerlukan borang permohonan pinjaman peribadi yang original dan ada pula bank dan koperasi yang menerima borang yang dicetak (bukan borang original). Pemohon juga boleh menghubungi kami untuk mendapatkan borang permohonan pinjaman peribadi. Pihak kami mengharapkan sekiranya borang permohonan sudah dihantar menerusi courier atau secara appoinment, diharap pemohon dapat menyiapkan borang permohonan dan dapat menghantar borang yang lengkap kepada pihak kami. Terbuka kepada kakitangan kerajaan berjawatan tetap dan polis sahaja.

Pemohon yang ingin memuaturun borang permohonan pinjaman peribadi

Buat masa ini borang tidak dapat dimuaturun koperasi tidak membenarkan metod download borang. Kami juga tidak menghantar borang permohonan pinjaman peribadi melalui e-mel di atas faktor yang sama. Sebaliknya kami akan courierkan loan application form kepada anda.

Kategori pemohon yang ingin mendapatkan borang permohonan pinjaman peribadi mengikut lokasi

Terdapat 3 method untuk mendapatkan borang permohonan pinjaman peribadi koperasi mengikut lokasi seperti dibawah:-

  1. Kuala Lumpur, Cheras, Bandar Sri Permaisuri, Ampang, Kg. Pandan, Pandan Jaya: Melalui appoinment, courier borang (menggunakan Pos Ekspress sampul keras), emel, download borang.
  2. Putrajaya ,Shah Alam, Serdang, Bangi, Subang, Sg. Buloh: Dapatkan dengan courier borang (menggunakan Pos Ekspress sampul keras), e-mel dan download borang.
  3. Kawasan Selangor: courier borang (menggunakan Pos Ekspress sampul keras), e-mel, download.
  4. Negeri-negeri Semenanjung Malaysia: courier borang (kiriman Pos Ekspress sampul keras), e-mel, download borang.
  5. Sabah dan Sarawak: Courier borang (PosLaju Ekspres, ABX Express, Nationwide Express, Citylink Express Courier Services. Courier services lain boleh diminta mengikut keadaan lokasi dan kesukaran.
  6. Sekiranya tinggal dipedalaman yang tidak mempunyai alamat rumah tetapi hanya ada alamat rumah penghulu atau ketua kampung terutama di kawasan sekitar Perlis, Sabah dan Sarawak, sila maklumkan courier service yang boleh cepat sampai. Sila maklumkan juga kepada ketua kampung supaya memaklumkan ada courier yang akan sampai dirumah beliau.

Pemohon tidak dapat dihubungi selepas borang dihantar

Pihak kami menerima banyak kes dimana pemohon pada awalnya bersetuju dengan segala terma dan syarat pembiayaan peribadi seperti jumlah maxima loan, payout bersih ditangan dan bayaran bulanan. Pemohon juga telah bersetuju dan mengesahkan akan membuat loan dengan pihak kami. Tetapi setelah borang dihantar ke rumah atau premis pejabat, pemohon selepas itu seolah-olah tidak dapat dikesan, menukar nombor telefon bimbit serta tidak mahu menjawab panggilan telefon bertanyakan mengenai status borang. Ingin dimaklumkan bahawa kami hanya berurusan dengan pihak yang benar-benar ingin membuat pinjaman sahaja.

Berminat? Cara berkomunikasi

Call/SMS/Whatsapp: 019-2983056 (Berikan Nama, No.IC, Jabatan & Lokasi, no telefon pejabat, no handphone (sekiranya no berlainan dengan no whatsapp), Tetap/Kontrak, Gaji Pokok, Elaun Tetap dan Jumlah Potongan pada Slipgaji), FaceBook/E-mel: hashimbank@gmail.com.

Seach tags: personal loan, pinjaman peribadi, personal financing, pembiayaan peribadi, koperasi, koperasi loan, pinjaman koperasi, pinjaman peribadi koperasi, islamic loan, islamic financing, jadual pinjaman peribadi, payment schedule loan, biro angkasa, payout 100%, kobena, kogemilang, yayasan ihsan rakyat, yayasan rce perlis

 

 

php hit counter