Pengenalan Pinjaman Peribadi kakitangan kerajaan berstatus kontrak (Personal Loan for Kontrak Government)

Untuk semakan kelayakan pinjaman peribadi / personal loan kontrak, sila Call/SMS/Whatsapp payslip e penyata gaji terkini ke 0192983056 Lazimnya terdapat permintaan bagi kakitangan berstatus kontrak di jabatan kerajaan samada di Tadika Kemas, Jabatan Kebajikan Masyarakat Kementerian (JPM) walaupun mempunyai status kontrak berterusan sehingga pencen opsyen 58/60 tahun. Terdapat juga permintaan dari kakitangan kerajaan negeri Setiausaha Kerajaan (SUK), Dewan Bandaraya dan Majlis tempatan. Dan yang paling banyak mendapat maklumbalas juga datangnya dari Guru KAFA (Kelas agama dan fardhu ain).

----- Buletin Utama Loan: 4 September 2017 Terkini! Terkini!! Terkini!!! Pinjaman peribadi bagi berjawatan kontrak

Perkhabaran baik staf jawatan kontrak kakitangan awam seluruh Malaysia. Kini contract staff tidak perlu risau kerana terdapat loan untuk pekerja kontrak yang sedang berlansung sekarang. Anda boleh memohon dengan loan Yayasan Ihsan dan Yayasan Perlis. Majikan auto renew setiap 2 tahun. Yang ambil exam untuk renew kontrak tidak layak. Kakitangan awam full government (AG) mahupun kakitangan kerajaan negeri (state government) contohnya kerajaan negeri selangor, kerajaan negeri pulau pinang, kerajaan negeri sabah dan sarawak dan lain-lain layak. Manakala bagi separa kerajaan atau agensi kerajaan seperti pekerja status kontrak di Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN), MPOB (Lembaga Minyak Sawit Malaysia), contract staff FAMA dan di mana-mana government agency yang lain adalah layak untuk memohon loan selagi adanya auto renewal. Dan segala kriteria yang dinikmati oleh penjawat awam tetap sama dinikmati oleh penjawat awam kontrak bagi urusan loan. Kakitangan Majlis Perbandaran seperti MPPP, DBKL dan lain-lain agensi kerajaan tempatan local council state juga layak walaupun status kontrak.

Cara memohon: sila send whatsapp slipgaji terkini di 019-2983056 dan pihak kami akan membuat kiraan loan.

Kadar interest dan keuntungan adalah sama sahaja. Sila rujuk link di atas untuk mendapatkan keterangan lanjut mengenai personal loan anda. Jangan hubungi pihak lain. Hubungi pihak kami yang telus dan kerahsiaan dijaga.

Pinjaman peribadi bagi berjawatan kontrak enam (6) bulan dan ke atas (Promo Tamat)

Terdapat kriteria berjawatan kontrak seperti berikut:-

  1. Maksima tempoh pembiay
  2. aan peribadi adalah 5 tahun sahaja.
  3. Amaun pinjaman peribadi adalah sehingga RM100,000* @ 20kali gaji @ 60% kelayakan (*tertakluk kepada budibicara koperasi).
  4. Interest 5.99% setahun + RM30 yuran. Payout 90%.
  5. Bagi kakitangan awam kerajaan (AG) kontrak dan kerajaan negeri boleh memohon pinjaman peribadi dengan Koperasi Pendidikan Islam Malaysia Berhad (Koperasi Ukhuwah).

Pinjaman peribadi bagi berjawatan kontrak minima lima (5) tahun (Promo tamat)

Kriteria bagi berjawatan kontrak adalah seperti berikut:-

  1. Maksima tempoh pembiayaan peribadi adalah 10 tahun sahaja.
  2. Amaun pinjaman peribadi adalah sehingga RM100,000* @ 20kali gaji @ 60% kelayakan (*tertakluk kepada budibicara koperasi).
  3. Interest 5.99% setahun + RM30 yuran. Payout 90%.
  4. Bagi kakitangan awam kerajaan (AG) kontrak dan kerajaan negeri boleh memohon pinjaman peribadi dengan Koperasi Pendidikan Islam Malaysia Berhad (Koperasi Ukhuwah).
  5. Bagi kakitangan universiti awam/ badan berkanun pula boleh memohon Koperasi Kobeta.

Pinjaman peribadi bagi jawatan sementara/sambilan kerajaan- tidak layak memohon

Harap maaf kerana anda tidak layak memohon.

Berminat? Cara berkomunikasi

Call/SMS/Whatsapp: 019-2983056 (Berikan Nama, No.IC, Jabatan & Lokasi, no telefon pejabat, no handphone (sekiranya no berlainan dengan no whatsapp), Tetap/Kontrak, Gaji Pokok, Elaun Tetap dan Jumlah Potongan pada Slipgaji), FaceBook/E-mel: hashimbank@gmail.com.

Tags: personal loan, pinjaman peribadi, personal financing, koperasi, koperasi loan, pinjaman koperasi, kontrak loan, kontrak staf, pinjaman peribadi kontrak, bank rakyat, bank islam, pinjaman peribadi koperasi, islamic loan, islamic financing, pembiayaan peribadi, jadual pinjaman peribadi, payment schedule loan, biro angkasa, payout 100%