Pengenalan Pinjaman Peribadi Koperasi Serbaguna Pertanian (AID)

Untuk semakan kelayakan pinjaman peribadi koperasi serbaguna, sila Call/SMS/Whatsapp payslip e penyata gaji terkini ke 0192983056. Beribupejabat di Petaling Jaya, Selangor dan menurut beberapa pihak master agen, Koperasi AID adalah koperasi yang paling stabil kerana telah lama ditubuhkan. Koperasi ini mempunyai beberapa premis bangunan. Terbuka kepada kakitangan kerajaan berjawatan tetap dan polis sahaja.

AID Personal Financing 5.99% (promosi tamat)

Interest yang rendah dan proses yang cepat tetapi bergantung kepada bahagian yang memproses borang.

  1. Interest rate 5.99% flat rate.
  2. Process standard 3-4 minggu.
  3. Jika pemohon ada blacklist perlu dapatkan surat penyata baki terkini.
  4. Tempoh pembiayaan pendek yakni 10 tahun sahaja.
  5. Fi yuran koperasi Rm30.

AID Personal Financing 7.99% (promosi tamat)

Mendapat kerjasama dengan Al-Rajhi bank sebagai dana utama dalam pakej pinjaman ini. Walaubagaimanapun pakej pinjaman ini telah tamat promosi.

  1. Interest rate 7.99%.
  2. Tempoh pembiayaan 20 tahun.
  3. Max loan Rm200,000.

Berminat? Cara berkomunikasi

Call/SMS/Whatsapp: 019-2983056 (Berikan Nama, No.IC, Jabatan & Lokasi, no telefon pejabat, no handphone (sekiranya no berlainan dengan no whatsapp), Tetap/Kontrak, Gaji Pokok, Elaun Tetap dan Jumlah Potongan pada Slipgaji), FaceBook/E-mel: hashimbank@gmail.com.

Tags: personal loan, pinjaman peribadi, personal financing, koperasi, koperasi loan, pinjaman koperasi, serbaguna pertanian, aid, aid koperasi, bank rakyat, bank islam, pinjaman peribadi koperasi, islamic loan, islamic financing, pembiayaan peribadi, jadual pinjaman peribadi, payment schedule loan, biro angkasa, payout 100%