Pinjaman Peribadi Alliance Bank (dengan Koperasi Pusamaju)/ Alliance Bank Personal Loan)

Untuk semakan kelayakan pinjaman peribadi personal loan koperasi, sila Call/SMS/Whatsapp payslip e penyata gaji terkini ke 0192983056. Koperasi Pembangunan Usahasama Masyarakat Maju Sabah Berhad dikenali sebagai Koperasi Pusamaju atau Kopusamaju telah lama beroperasi sejak dari tahun 2002. Ibupejabat di Sabah dan mempunyai pejabat di Kuala Lumpur dan juga pejabat di Kuching, Sarawak. Sangat popular suatu masa dahulu kerana flyers Alliance Bank Pusamaju sangat banyak di kenderaan penjawat awam dan di letter box kuarters kerajaan. Terbuka kepada kakitangan kerajaan berjawatan tetap dan polis sahaja.

Pinjaman peribadi Koperasi Pusamaju 3.40%-4.99% (Promosi Tamat)

Kriteria bagi pinjaman peribadi Koperasi Pusamaju ini adalah seperti berikut:-

  1. Kadar keuntungan 3.4% dan 4.8%.
  2. Tempoh pinjaman selama 20 tahun.
  3. Payout yang tinggi 94% tolak advance 3 bulan.
  4. Proses dalam 3-4 minggu.
  5. Ccris/ Ctos layak memohon.
  6. Bayaran ansuran bulanan melalui biro Angkasa (potongan gaji).
  7. Untuk pengetahuan, promosi koperasi ini ditutup buat sementara waktu. Sila layari laman web ini dari semasa ke semasa untuk promosi terkini dan terbaru dari Kopusamaju. Sila ke laman web utama untuk memohon pinjaman peribadi dengan koperasi lain dengan tawaran promosi pembiayaan dan menarik.
  8. Islamic Financing dan patuh syariah.

Berminat? Cara berkomunikasi

Call/SMS/Whatsapp: 019-2983056 (Berikan Nama, No.IC, Jabatan & Lokasi, no telefon pejabat, no handphone (sekiranya no berlainan dengan no whatsapp), Tetap/Kontrak, Gaji Pokok, Elaun Tetap dan Jumlah Potongan pada Slipgaji), FaceBook/E-mel: hashimbank@gmail.com.

Tags: personal loan, pinjaman peribadi, personal financing, koperasi, koperasi loan, alliance bank, pusamaju, kopusamaju, bank rakyat, bank islam, ikhtiar destinasi, idsb, pinjaman peribadi koperasi, islamic loan, islamic financing, pembiayaan peribadi, jadual pinjaman peribadi, payment schedule loan, biro angkasa, payout 100%