Pengenalan Pinjaman Peribadi Ukhwah Cash-i

Koperasi Ukhwah adalah koperasi yang terkenal yang menawarkan pembiayaan peribadi kepada kakitangan kerajaan AG, kerajaan negeri dan Polis. Untuk yang bertaraf sementara atau kontrak atau belum disahkan jawatan (bermaksud yang masih ada potongan KWSP) tidak layak untuk memohon pembiayaan dari Koperasi Ukhwah ini. Koperasi ini menerima dana kewangan dari Maybank. Terbuka kepada kakitangan kerajaan berjawatan tetap dan polis sahaja.

Produk Pinjaman Peribadi Ukhwah 4.65%

Kriteria pembiayaan peribadi Koperasi Ukhwah adalah seperti berikut:-

  1. Tempoh pinjaman 10 tahun sahaja max.
  2. Kiraan had kelayakan pinjaman adalah 60% dari gaji kasar (AG, Polis, kerajaan negeri, majlis dan GLC terpilih sahaja).
  3. Proses kelulusan dan dapat duit 4-8 minggu. Jika ada blacklist dengan mana-mana institusi kewangan perlu settle.
  4. Ukhwah akan membuat semakan dengan sistem OCCIS yang digunapakai oleh Maybank, jadi sekiranya mempunyai pinjaman seperti perumahan, pinjaman kenderaan, kredit kad Maybank atau apa sahaja produk yang dikeluarkan oleh Maybank, permohonan adalah sukar untuk mendapat kelulusan dan kebanyakan permohonan akan ditolak.
  5. Repayment table (jadual pembayaran) Koperasi Ukwah.
  6. Berkuatkuasa pada Julai 2013, had tempoh pinjaman peribadi bagi semua permohonan pinjaman peribadi Koperasi Ukhwah telah dipendekkan menjadi 10 tahun seperti arahan Bank Negara Malaysia

Product & Catalog

Promosi banner terkini dari Koperasi Ukhwah seperti berikut:-

ukhwah personal loan

Berminat? Cara berkomunikasi

Call/SMS/Whatsapp: 019-2983056 (Berikan Nama, No.IC, Jabatan & Lokasi, no telefon pejabat, no handphone (sekiranya no berlainan dengan no whatsapp), Tetap/Kontrak, Gaji Pokok, Elaun Tetap dan Jumlah Potongan pada Slipgaji), FaceBook/E-mel: hashimbank@gmail.com.

Tags: personal loan, pinjaman peribadi, personal financing, koperasi, koperasi Ukhwah, ukhwah, Ukhwah Cash-i, koperasi loan, pinjaman koperasi, kpunb, punb, bank rakyat, bank islam, pinjaman peribadi koperasi, islamic loan, islamic financing, pembiayaan peribadi, jadual pinjaman peribadi, payment schedule loan, biro angkasa, payout 100%