Pengenalan Pinjaman Peribadi Koperasi Sejati

Pinjaman peribadi Koperasi Sejati tidak asing lagi kerana ianya sudah lama ditubuhkan. Suatu ketika dahulu pernah bekerjasama dengan Al-Rajhi Bank dan Bank Rakyat. Kadar payout yang tinggi membuatkan ramai yang ingin memohon tetapi approval rate yang kurang menyebabkan banyak permohonan ditolak disebabkan faktor komitmen tinggi, CCRIS dan CTOS. Terbuka kepada kakitangan kerajaan berjawatan tetap dan polis sahaja.

Pinjaman Peribadi Koperasi Sejati

Harap maaf kerana promosi terkini akan dikemaskini dari semasa ke semasa.

Pinjaman Peribadi Koperasi Sejati 5.99% & 6.5% (ditutup)

Mendapat kerjasama dari AL-Rajhi Bank

  1. Payout 98%.
  2. Proses 2-3 minggu.

Berminat? Cara berkomunikasi

Call/SMS/Whatsapp: 019-2983056 (Berikan Nama, No.IC, Jabatan & Lokasi, no telefon pejabat, no handphone (sekiranya no berlainan dengan no whatsapp), Tetap/Kontrak, Gaji Pokok, Elaun Tetap dan Jumlah Potongan pada Slipgaji), FaceBook/E-mel: hashimbank@gmail.com.

Tags: personal loan, pinjaman peribadi, personal financing, koperasi, koperasi loan, pinjaman koperasi, sejati, koperasi sejati, bank rakyat, bank islam, pinjaman peribadi koperasi, islamic loan, islamic financing, pembiayaan peribadi, jadual pinjaman peribadi, payment schedule loan, biro angkasa, payout 100%

Pinjaman Peribadi dari Koperasi Sejati, Kogemilang, Kobena, Yayasan Ihsan RCE, Kekal, Petronesa. Call/SMS/Whatsapp 019-2983056.