Koperasi Serbaguna Pertanian Perusahaan Kemajuan Berhad - Koperasi AID Personal Loan

Pinjaman Peribadi Koperasi Serbaguna Pertanian - Koperasi AID Personal Loan

About Koperasi Serbaguna Pertanian Perusahaan Kemajuan Berhad - Koperasi AID Personal Loan

Pinjaman Peribadi Koperasi Serbaguna Pertanian Perusahaan Kemajuan Berhad – Koperasi AID Personal Loan adalah koperasi yang mula-mula sekali daftar kerana sudah penat menghantar borang permohonan pinjaman peribadi kepada kawan-kawan (kira jadi introducer atau belum official lagi jadi agen berdaftar). Pada mulanya agak ragu-ragu juga kerana mungkin akan mendapat layanan yang tidak sepatutnya kerana terlambat mendaftar.

Tetapi sangkaan meleset. Pendaftaran permohonan Pinjaman Peribadi Koperasi Serbaguna Pertanian Perusahaan Kemajuan Berhad adalah mudah dan hanya perlu membayar yuran pendaftaran dan juga saham ahli sudah melayakkan anda menjadi agen/ perunding kewangan Koperasi AID yang sah dan berdaftar. Tidak ingat nombor ahli yang keberapa masa jadi agen berdaftar tetapi berada di antara kelompok otai-otai lah pada masa itu.

Anda akan mendapat 10 set borang permohonan Pinjaman Peribadi Koperasi Serbaguna Pertanian Perusahaan Kemajuan Berhad – Koperasi AID Personal Loan beserta kriteria kelayakan seperti cara pengiraan had kelayakan loan, elaun yang boleh diambilkira dan dimasukkan dalam pengiraan dan elaun tetap yang tidak boleh diambilkira dalam pengiraan loan.

Pihak Koperasi Serbaguna Pertanian Perusahaan Kemajuan Berhad juga menyediakan jadual pemfaktoran, iaitu sejenis formula bagi pengiraan had kelayakan supaya pengiraan menjadi lebih mudah dan efisien. Anda akan mendapat latihan hands-on dan diberikan panduan dari boss bahagian pembiayaan koperasi.

Masih segar diingatan masa mula-mula menjejakkan kaki di pejabat AID yang terletak di Petaling Jaya, Selangor. Anda dilayan dengan begitu baik sekali. Pada masa itu, pinjaman peribadi koperasi aid sangat-sangat popular kerana antara koperasi yang terawal membuka permohonan loan dan mengambil agen dari luar (bukan full time sales executive yang bekerja di koperasi aid).

Banyak juga permohonan yang dihantar dan mendapat kelulusan. Inilah antara kejayaan awal sebelum zaman 100% payout dan mbsb waslah potongan 75% muncul!

Untuk semakan kelayakan Pinjaman Peribadi Koperasi Serbaguna Pertanian Perusahaan Kemajuan Berhad – Koperasi AID Personal Loan, sila Call/SMS/Whatsapp payslip e penyata gaji terkini ke 0192983056. Beribupejabat di Petaling Jaya, Selangor dan menurut beberapa pihak master agen, Koperasi AID adalah koperasi yang paling stabil kerana telah lama ditubuhkan. Koperasi ini mempunyai beberapa premis bangunan.

Terbuka kepada kakitangan kerajaan berjawatan tetap dan polis sahaja.

Pinjaman Peribadi Koperasi AID 5.99%

Ini adalah produk Pinjaman Peribadi Koperasi Serbaguna Pertanian Perusahaan Kemajuan Berhad – Koperasi AID Personal Loanyang paling popular. Interest yang rendah dan proses yang cepat tetapi bergantung kepada bahagian yang memproses borang.

Interest rate 5.99% flat rate. Process standard 3-4 minggu. Jika pemohon ada blacklist perlu dapatkan surat penyata baki terkini.

Tempoh pembiayaan pendek yakni 10 tahun sahaja dan Fi yuran koperasi Rm30.

Koperasi AID Personal Financing 7.99%

Pinjaman Peribadi Koperasi Serbaguna Pertanian Perusahaan Kemajuan Berhad – Koperasi AID Personal Loan ini mendapat kerjasama dengan Al-Rajhi bank sebagai dana utama dalam pakej pinjaman ini. Walaubagaimanapun pakej pinjaman ini telah tamat promosi.

Kriteria untuk loan seperti interest rate 7.99%, tempoh pembiayaan 20 tahun dan max loan Rm200,000. Loan ini adalah untuk kakitangan kerajaan berjawatan tetap sahaja. Bagi anggota tentera, askar, pencen dan peniaga sendiri sila layari koperasi.info

Contact Koperasi Serbaguna Pertanian AID

Koperasi AID
9A, Jalan 20/14, Paramount Garden
46300, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan

Telefon: 03-78758880

Berminat? Cara berkomunikasi

Sekiranya ada berminat untuk memohon Pinjaman Peribadi Koperasi Serbaguna Pertanian Perusahaan Kemajuan Berhad atau pembiayaan bank dan koperasi yang lain, anda hanya perlu Call/SMS/Whatsapp: 019-2983056 (Berikan Nama, No.IC, Jabatan & Lokasi, no telefon pejabat, no handphone (sekiranya no berlainan dengan no whatsapp), Tetap/Kontrak, Gaji Pokok, Elaun Tetap dan Jumlah Potongan pada Slipgaji), FaceBook/E-mel: hashimbank@gmail.com.

https://pinjamanperibadi2u.com.my

Cari Pinjaman Peribadi Lain?

Pinjaman Peribadi Koperasi Serbaguna Pertanian - Koperasi AID Personal Loan Reviews

Customer Reviews about Pinjaman Peribadi Koperasi Serbaguna Pertanian – Koperasi AID Personal Loan

Personal Financing Loan

Pinjaman Peribadi Koperasi Serbaguna Pertanian or AID menyediakan easy personal loan. Ccris, Ctos dan AKPK boleh lulus. Max 200k. Call/ SMS/ Whatsapp 0192983056

Mohd Azwan

https://e-penyatagaji.com

Contact AGRICULTURE (Koperasi Serbaguna Pertanian Perusahaan, Kemajuan Berhad)

error: Content is protected !!