Loan Tanpa Pengesahan Majikan

Loan Tanpa Pengesahan Majikan Whatsapp Personal Loan

About Loan Pandemik Covid-19

Ramai penjawat awam yang tertunggu-tunggu loan tanpa pengesahan majikan. Akibat daripanda kesukaran mendapatkan pengesahan majikan terkait pinjaman peribadi, disini kami membawakan berita gembira kepada semua kakitangan kerajaan kerana loan tanpa pengesahan majikan sudah kembali. Jika dahulunya Koperasi Kowaja adalah pelopor bagi loan tanpa pengesahan majikan. Tetapi pada kali ini, pada tahun 2021 penantian selama hampir 12 tahun telah terjawab.

Kini pada tahun 2021 merupakan tahun kegembiraan bagi pemohon yang mengalami kesukaran mendapatkan kelulusan dari pihak majikan seperti dari Unit Gaji / Bahagian Kewangan / Bos ataupun Ketua Pengarah. Sila ikuti dan pin post ini di FB anda atau letak sebagai bookmark dalam web browser komputer dan juga telefon bimbit anda.

 • Masihkah ada Loan Tanpa Pengesahan Majikan?

  Ya sekarang ini terdapat loan tanpa pengesahan majikan yang ditawarkan kepada kakitangan kerajaan (AG) dan anggota polis. Sila whatsapp slipgaji terkini anda ke 019-2983056 dan kami akan memaklumkan perkara ini dengan kadar segera.

 • Apakah pilihan pakej pinjaman peribadi loan tanpa pengesahan majikan?

  Cara pertama anda harus pilih dari 3 pilihan di bawah iaitu pinjaman peribadi Coshare KFH 3.88%, Coshare JCL 6.65% ataupun Coshare JCL 7% dan terus maklum kepada kami melalui Whatsapp. Maklumat terperinci dapat anda baca di bawah. dan klik pakej pembiayaan untuk mendapatkan info penuh.

Pilihan 1 : Pinjaman Peribadi Coshare KFH 3.88%

Pinjaman Peribadi Coshare KFH 3.88% ini adalah promosi terkni tahun 2021. Promosi pinjaman peribadi PKP (Perintah Kawalan Pergerakan). Produk ini baru sahaja dilancarkan dengan interest yang sangat menarik iaitu 3.88% sahaja.

Bagi mendapatkan keterangan lanjut mengenai promosi terhebat 2021 ini beserta borang permohonan dan jadual pembayaran (table repayment), sila klik pautan dibawah. Produk terhebat dan pasti menggembirakan ini adalah dengan kerjasama Kuwait Finance House (KFH).

Pilihan 2 : Pinjaman Peribadi Coshare JCL 6.65%

Promosi Pinjaman Peribadi Coshare JCL 6.65% ini adalah sebahagian dari 3 promosi yang dilancarkan serentak dengan pakej di atas. Tentu ramai di antara kita yang menghadapi masalah kewangan sejak Perintah Kawalan Pergerakan PKP 3.0 diketatkan. Pakej ini adalah penyelesaiannya dari segala kemelut kewangan anda. Sila klik disini untuk keterangan lanjut ataupun klik butang dibawah

 • Apakah pinjaman peribadi terbaik yang boleh anda mohon di musim pandemik Covid-19 ini?

  Ramai yang terkesan dengan beban kewangan yang tinggi di musim pandemik Covid-19 ini. Justeru itu pihak kami dengan sukacitanya meluncurkan promosi pinjaman peribadi PKP - perintah kawalan pergerakan untuk anda. Terdapat 3 skim pembiayaan tanpa pengesahan majikan yang boleh anda mohon iaitu Coshare KFH 3.88%, Coshare JCL 6.65% dan Coshare JL 7%. Terus sahaja Whatsapp di talian hotline kami iaitu 019-2983056 untuk mendapatkan keterangan dan penjelasan lanjut mengenai pakej pembiayaan terbaik ini.

  Jika anda sudah biasa dengan Yayasan Ihsan Rakyat YIR, anda juga boleh memohon disini kerana interest rate dan lain-lain adalah tetap sama.

  Ingat 'Lindung Diri... Lindung Semua'...

Pilihan 3 : Pinjaman Peribadi Coshare JCL 7%

Pinjaman Peribadi Coshare JCL 7% ini adalah pakej pembiayaan yang terakhir yang dilancarkan secara serentak pada tahun 2021. Memandangkan kesukaran akibat pandemik Covid-19 serta Perintah Kawalan Pergerakan PKP yang berterusan di Malaysia, maka pakej pembiayaan terbaik ini diluncurkan tanpa perlu mendapatkan pengesahan majikan anda.

Bagaimana nak memohon? Untuk keterangan lanjut sila klik di sini ataupun klik butang dibawah untuk download borang dan tatacara permohonan loan.

 • Kenapa Coshare menjadi pilihan anda?

  Coshare adalah sebuah jenama yang dipercayai apabila dikalangan kakitangan kerajaan untuk membuat personal loan. Ia telah wujud lebih kurang 11 tahun yang lepas iaitu sekitar tahun 2010 di mana produk dengan kerjasama Kuwait Finance House (KFH) dengan pembiayaan 100% (100% payout) diperkenalkan.

  Jadi anda tidak perlu merasa ragu-ragu apabila ingin memohon pinjaman peribadi ini kerana ianya berlandaskan prinsip shariah (Syariah Compliant) dengan kerjasama Kuwait Finance House (KFH).

https://pinjamanperibadi2u.com.my

Cari Pinjaman Peribadi Lain?

Loan Tanpa Pengesahan Majikan Reviews

Customer Reviews about Loan Tanpa Pengesahan Majikan

Personal Financing Loan

Loan Tanpa Pengesahan Majikan ini bersempena Perintah Kawalan Pergerakan PKP 3.0. Terdapat 3 jenis pembiayaan yang dapat anda pilih seperti Coshare KFH 3.88%, Coshare JCL 6.65% dan Coshare JCL 7%.

Mohd Azwan

https://e-penyatagaji.com

error: Content is protected !!