Pinjaman Peribadi Koperasi Pusamaju / Kopusamaju Personal Loan

Pinjaman Peribadi Koperasi Pusamaju / Kopusamaju Personal Loan

About Koperasi Kopusamaju

Pinjaman Peribadi Koperasi Pembangunan Usahasama Masyarakat Maju Sabah Berhad dengan singkatannya Pusamaju / Kopusamaju adalah personal loan terbaik yang anda perlu mohon. Untuk semakan kelayakan pinjaman peribadi @ personal loan ini, sila Call/SMS/Whatsapp payslip e penyata gaji terkini ke 0192983056.

Anda dapati banyak fylers mengenai personal loan KoPusamaju~Alliance Bank diletakkan di bakul atau raga motosikal, di depan cermin kereta ataupun di tempat handle pintu pemandu. Ramai sekali agen atau wakil jualan koperasi yang begitu giat mempromosikan pembiayaan peribadi Alliance Bank~Kopusamaju. Hampir disetiap pelusuk negara flyer mengenai personal loan ini ditaburkan. Terdapat juga agen atau wakil jualan koperasi yang betul-betul berani dengan mengedar flyers pinjaman di hadapan masjid-masjid sesudah solat Jumaat. Ini dapat dilihat contohnya di Masjid Wilayah Persekutuan Jalan Duta Kuala Lumpur dan di masjid Putrajaya.

Dengan berbekalkan interest yang sangat menarik iaitu hanya 3.99% FLAT RATE selama 20 tahun, mana tidaknya begitu banyak permohonan diterima sampai bahagian memproses borang loan tidak cukup tangan untuk mengendalikan proses semakan dan kelulusan (approval). Kadang-kala proses approval ini yang sepatutnya hanyalah sekitar 2 minggu telah menjadi 4-6 minggu disebabkan kesesakan borang permohonan.

Boleh dikatakan gabungan ini menampakkan kejayaan yang luar biasa sama seperti kejayaan sebelum ini yang pernah dikecapi oleh Koperasi Kpunb dengan usahasama Al-Rajhi Bank. Tidak ketinggalan juga Pusat Kewangan seperti Coshare dan Ikhtiar Destinasi (dikenali dengan idsb /i-destinasi) bekerjasama dengan Kuwait Finance House Bank.

Ramai yang tidak mengetahui bahawa Koperasi Pembangunan Usahasama Masyarakat Maju Sabah Berhad telah lama beroperasi sejak dari tahun 2002. Ibupejabat di Sabah dan mempunyai pejabat di Kuala Lumpur dan juga pejabat di Kuching, Sarawak. Sangat popular suatu masa dahulu kerana flyers sangat banyak di kenderaan penjawat awam dan di letter box kuarters kerajaan. Anda juga dapat melihat hampir saban hari flyer diletakkan di kenderaan parkir di Klinik Tanglin Kuala Lumpur.

Seperkara lagi yang menarik perhatian ramai warga kerajaan untuk memohon loan peribadi Koperasi Pembangunan Usahasama Masyarakat Maju Sabah Berhad ini adalah pamplet berwarna. Kebiasaannya flyer yang berunsurkan pinjaman peribadi tidak berwarna iaitu hitam putih. Tetapi flyers Koperasi Pembangunan Usahasama Masyarakat Maju Sabah Berhad-Alliance Bank menggunakan kertas tebal dan cetakan berwarna.

Terbuka kepada kakitangan kerajaan berjawatan tetap dan polis sahaja.

Pinjaman Peribadi Kopusamaju 3.40%-4.99%

Kriteria bagi pembiayaan kewangan Koperasi Pembangunan Usahasama Masyarakat Maju Sabah Berhad Kopusamaju~Alliance Bank ini adalah seperti berikut:- Kadar keuntungan 3.4% dan 4.8%. Tempoh pinjaman selama 20 tahun.

Payout yang tinggi 94% tolak advance 3 bulan. Proses dalam 3-4 minggu. Ccris/ Ctos layak memohon. Bayaran ansuran bulanan melalui biro Angkasa (potongan gaji).

Untuk pengetahuan, promosi ini ditutup buat sementara waktu. Sila layari laman web ini dari semasa ke semasa untuk promosi terkini dan terbaru dari kami.

Koperasi ini dibuka semula pada tahun 2019 dan ditutup setelah fund sudah habis.

Sila ke laman web utama untuk memohon pinjaman peribadi yang lain dengan tawaran promosi pembiayaan dan menarik. Islamic Financing dan patuh syariah.

Interested to Apply A Personal Loan With Kopusamaju ? How to communicate

Call/ SMS / Whatsapp: 019-2983056 (Give name, No.IC, Departments & Locations, office telephone number, mobile phone number(if no different with WhatsApp number), Permanent/ Contract, Basic Salary, Fixed Allowances and Total Deductions on latest payslip), E-mail: info@personalfinancingloan.com

https://pinjamanperibadi2u.com.my

Cari Pinjaman Peribadi Lain?

Pinjaman Peribadi Koperasi Kopusamaju Personal Loan Reviews

Customer Reviews about Pinjaman Peribadi Koperasi Kopusamaju Personal Loan

Personal Financing Loan

Pinjaman Peribadi Koperasi Pusamaju / Kopusamaju dengan kerjasama Alliance Bank adalah personal loan terbaik. Interest flat rate, proses cepat. Mohon sekarang!

Mohd Azwan

https://e-penyatagaji.com

Contact Kopusamaju

error: Content is protected !!