Pinjaman Peribadi Mara Staff Personal Loan

Pinjaman Peribadi Mara Staff Personal Loan

Latest News

Personal financing for MARA employees yang dikenali dengan pakej Pinjaman Peribadi Kumpulan Wang Simpanan Pekerja KWSP Staff adalah pembiayaan yang khas untuk kakitangan Kumpulan Wang Simpanan Pekerja EPF.

Bagi memenuhi keperluan kewangan semasa anda, terdapat beberapa koperasi buat masa yang masih aktif seperti Koperasi Yayasan Perlis RCE (YYP), Koperasi Petronesa, Koperasi Gemilang Siswazah (kogemilang), Koperasi Kowamas, Koperasi Kekal, Koperasi Ukhwah dan lain-lain. Potongan pinjaman peribadi ini adalah melalui potongan biro angkasa. Sila hubungi pihak kami di nombor yang tertera dilaman web dengan cara call/whatsapp/sms/e-mel. Semua urusan adalah sulit dan persendirian.

About Majlis Amanah Rakyat (MARA)

The Majlis Amanah Rakyat (Malay for Indigenous People’s Trust Council, commonly abbreviated as MARA), is a Malaysian government agency. It was formed to aid, train, and guide Bumiputra (Malays and other indigenous Malaysians) in the areas of business and industry. MARA was formed on March 1, 1966 under the Rural and National Development Ministry.

Alamat/ Address:

Bahagian Pembangunan Usahawan Tingkat 17,
Medan MARA, Jalan Raja Laut,
50609, Kuala Lumpur.

Phone:03-2690 3723

*source from wikipedia

Berminat? Ya, saya berminat.....

Sekiranya anda adalah kakitangan Majlis Amanah Rakyat dan anda berminat untuk memohon, anda boleh menghubungi kami untuk mengira had kelayakan loan anda. Anda akan dihubungi oleh pihak kami secepat mungkin. Kami akan menguruskan pembiayaan peribadi anda sehingga berjaya. Ada banyak koperasi dan bank yang boleh anda pilih. Berhubunglah dengan perunding kewangan profesional yang telus dan dipercayai.

https://pinjamanperibadi2u.com.my

Cari Pinjaman Peribadi Lain?

Pinjaman Peribadi Mara Staff Personal Loan Reviews

Customer Reviews about Pinjaman Peribadi Majlis Amanah Rakyat Mara Staff Personal Loan

Personal Financing Loan

Perhatian Pinjaman Peribadi Mara Staff Personal Loan dengan promosi menarik! Mohon dengan Yayasan Perlis, Koperasi Kekal, Gemilang, Ukhuwah dll. Klik disini

Mohd Azwan

https://e-penyatagaji.com

error: Content is protected !!