Pinjaman Peribadi Koperasi Komuja

Pinjaman Peribadi Koperasi Komuja Personal Loan

About Cooperative

Berita baik kepada semua kakitangan kerajaan dan badan berkanun kerana pinjaman peribadi Koperasi Komuja ada pakej yang mempunyai masalah CCRIS CTOS Blacklist utk apply loan. Jom apply loan Koperasi Komuja tanpa ragu-ragu. Ctos dan Ccris tinggi layak apply tanpa harus memenuhi syarat-syarat koperasi. Jom lihat kriteria loan untuk pemahaman yang lebih jitu.

 • Adakah rekod Ctos Ccris yang tinggi layak memohon layak mohon pinjaman peribadi Koperasi Komuja?

  Kepada pemohon yang mempunyai rekod Ctos dan Ccris yang tinggi serta Credit Score yang tidak berapa cantik, anda digalakkan untuk memohon pinjaman peribadi Koperasi Komuja kerana setakat ini tiada koperasi lain yang dapat menandingi proses kelulusan Koperasi Komuja. Walaubagaimanapun, semua proses dan semakan adalah tertakluk kepada keadaan semasa.

Kriteria Loan Koperasi

Berikut disenaraikan kriteria pinjaman peribadi Koperasi Komuja seperti dibawah:-

 • RATE 12 % SELAMA 10 TAHUN.
 • CTOS AND CRISS BELOW 28K (PAYOUT 70%)
 • CTOS AND CRISS ABOVE 28 AND BELOW 40K (PAYOUT 65%)
 • CTOS AND CCRIS ABOVE 40K AND BELOW 50K AND HIT SUMMON&AKPK (PAYOUT 62%) LAYAK APPLY
 • MAX LOAN 150K
 • TANPA PENJAMIN
 • POTONGAN MELALUI BIRO ANGKASA
 • PROSES 7HARI BEKERJA

Berminat@soal jawab sila SMS@WhatsApp 0192983056-En Mohd Azwan

Pinjaman Peribadi Koperasi Lain

Selain dari pinjaman peribadi Koperasi Komuja, anda juga digalakkan untuk memohon pembiayaan dengan banyak koperasi seperti Yayasan Ihsan Rakyat dengan proses yang super express 3 hari lulus, Koperasi Gemilang dengan interest rendah, Coshare KFH (dengan kerjasama Kuwait Finance House) dan lain-lain.

Terdapat juga koperasi yang membenarkan kelulusan loan tanpa pengesahan majikan seperti Coshare KFH 3.88% (Kuwait Finance House), Coshare JCL 6.65% dan Coshare JCL 7%.

Selain itu ada boleh juga memohon dengan Koperasi Borneo, Kobesi, Koperasi Shamelin dan banyak lagi koperasi.

Pinjaman Peribadi Bank

Populariti pinjaman peribadi Bank Rakyat, Bank Simpanan Nasional (BSN), Public Bank Berhad, Alliance Bank dan Kuwait Finance House (KFH) sering menjadi buah mulut meniti dibibir pemohon. Anda boleh juga membuat permohonan pembiayaan bank dengan pihak kami kerana kami adalah one-stop center bagi semua pembiayaan bank dan koperasi di Malaysia.

Potongan Biro ANGKASA (BPA)

Secara kebiasaannya semua potongan pinjaman peribadi koperasi adalah melalui potongan Biro ANGKASA (BPA). Anda perlu mendapatkan cop pengesahan borang Biro ANGKASA dan seusai lengkap menyiapkan dokumen loan, anda boleh menghantar kepada pihak kami.

https://koperasi.info

Hashtag / Keywords

#pinjamanperibadi #personalloan #pembiayaanperibadi #personalfinancing #koperasi #KoperasiKomuja


Home

error: Content is protected !!